FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.16 // 20.4.2017

Boxall: "Olen nauttinut olostani KuPS:ssa"

Boxall: "Olen nauttinut olostani KuPS:ssa"

Nikko Boxall uskoo KuPS:n vain parantavan. (Kuva: Juha Tamminen)

Puolustaja Nikko Boxall on aloittanut pelikauden vahvoin ottein uuden seuransa Kuopion Palloseuran riveissä.

Uusiseelantilaispuolustaja antoi maanantaisessa kotipelissä FC Interiä vastaan ratkaisevan syötön, joka johti sarjakauden ensimmäiseen Veikkausliigaosumaan ja kuopiolaisjoukkue pääsi juhlimaan hienoa 2-1-kotivoittoa.

- Maali tuli erikoistilanteesta. Meillä oli hyvä idea siitä miten me se pelataan, me olemme treenanneet sitä harjoituksissa. Hyvä pallo tuli Upi Nissilältä, tein aikaisen ponnistuksen ja laitoin pallon eteenpäin Gbolahan Salamille ja hän teki loput, Boxall kuvailee maalitilannetta.

- Joukkueena me pelattiin ihan OK. Voitettiin, se oli pääasia. Meillä oli hyviä tilanteita ja me puolustettiin aika vahvasti. 1-1-maalissa meillä oli tosin epäonnea. Taktiikka kuitenkin toimi ja me kontrolloitiin peliä, Boxall iloitsee.

Boxallin mielestä KuPS-joukkue on esittänyt miehekkäitä otteita kahdessa ensimmäisessä liigapelissä.

- Kaksi ensimmäistä liigapeliämme ovat olleet meiltä vahvoja esityksiä joukkueelta. Ensimmäisessä liigapelissä me olimme vähän epäonnisia, HJK on kuitenkin erittäin kova joukkue josta krediitit heille. Pidän jätkien taistelusta ja työnteosta toistemme hyväksi. Parannettavaa on tietenkin paljon, kausi on kuitenkin vasta alussa ja meillä on paljon aikaa tulla paremmaksi joukkueeksi, puolustaja muistuttaa.

Boxall pelaa nyt ensimmäistä sarjakauttaan KuPS:ssa siirryttyään Vaasasta Kuopioon.

- Olen nauttinut olostani KuPS:ssa. Täällä on ollut erilaista. On erilaiset pelikaverit ja erilainen ympäristö. Täällä on ollut hienoa ja olen nauttinut olla täällä. Minulla on hyvät muistot pelaamisesta Vaasan stadionilla ja haluan jatkaa sitä, Boxall sanoo.

Hänet valittiin Inter-pelissä Studio Alex T:n ottelun tyylikkäimmäksi pelaajaksi.


VPS - KuPS lauantaina 22.4. kello 16 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia