FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.16 // 19.4.2017

Ats Purje osui pitkästä aikaa KuPS-paidassa

Ats Purje osui pitkästä aikaa KuPS-paidassa

Kauden avausvoitto maistui Ats Purjeelle. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS-hyökkääjä Ats Purje ratkaisi maanantaisen Inter-ottelun 78. peliminuutin voitto-osumallaan.

Purje pääsi sijoittamaan takatolpalta pallon maaliin ja kuopiolaisjoukkue pääsi juhlimaan tämän Veikkausliigakauden ensimmäistä voittoaan. Viron A-maajoukkuehyökkääjä sai pelin jälkeen palkinnokseen Ilta-Sanomien kolme tähteä ottelun parhaana pelaajana.

- Me pelattiin pitkää hyökkäystä. Vasemmasta laidasta tuli keso boksiin. Me vaihdettiin toiseen laitaan, josta tuli Solomon Duahin loistokeskitys. Olin takatolpalla vapaana ja laitoin pallon verkkoon, Purje kuvailee maalitilannettaan.

Paluun Kuopioon tehnyt työkkääjä pelasi maanantaina 77. liigaottelunsa KuPS-paidassa ja viimeisteli 20. liigamaalinsa kuopiolaisseuralle.

- Tunnelmat olivat totta kai tosi hyvät. Eka voitto tällä kaudella. Oli hyvä tehdä maali Kuopiossa oman kotiyleisön edessä pitkästä aikaa. Loistofiilis, Ats iloitsee.

- Me pelattiin joukkueena hyvin. Mentaliteetti oli hyvä, kaikki pelaajat tukivat toisiaan. Maalipaikkoja oli tosi paljon, viimeistelyä meidän pitää vielä parantaa. Pelisuunnitelma ja taktiikka onnistuivat hyvin, Ats toteaa.

Purje viimeisteli edellisen Veikkausliigamaalinsa 3.8.2014 pelatussa RoPS - KuPS-ottelussa (2-1). Tähtihyökkääjä osui Savon Sanomat Areenalla edellisen kerran 6.7.2014, jolloin KuPS - HJK-ottelu päättyi 2-2 Atsin osuessa kahdesti. Hyökkääjä voitti tuolla sarjakaudella KuPS-joukkueen maalikuninkuuden yhdeksällä osumallaan.


VPS - KuPS lauantaina 22.4. kello 16 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia