FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.16 // 18.4.2017

​ZeroPoint on tukemassa HIFK:ta kaudella 2017

​ZeroPoint on tukemassa HIFK:ta kaudella 2017

HIFK luottaa tulevalla kaudella palautumisessa ja urheiluvammojen ehkäisyssä sekä hoidossa ZeroPointin kompressiotuotteita.

Tiukassa pelitahdissa kehonhuolto ja palautuminen ovat avainasemassa.

– ZeroPointin kompressiotuotteista erikoiskudotut sukat ja säärystimet perustuvat lääketieteelliseen kompressioon, jossa asteittain aleneva paine on suurin nilkan kohdalla, pienentyen kohti polvea. Anatomisesti leikatut eli lihasten muotoja mukailevat Power Compression -trikoot puolestaan tuovat lihaksiin ja lihasryhmiin suoraan kohdistuvaa kompressiota, ZeroPointin toimitusjohtaja Jaakko Hintikka kertoo.

Kompressio estää lihaskramppeja, parantaa suoristuskykyä ja ehkäisee lihasvammoja.

– Jalat voivat tuntua raskailta harjoituksen jälkeen. Palautumiseen olen käyttänyt ZeroPointin kompressiosukkia ja tightseja. Olen todennut ne hyvin toimiviksi. Olen saanut myös muihin lihasjumeihin ja loukkaantumisiin apua ZeroPointin tuotteista.

- Kompressiohousut myös estivät nesteen kertymisen polveeni, kun isku etureiteen sai nesteen valumaan polven alueelle, ZeroPointin kummipelaajana toimiva HIFK-toppari Pauli Kuusijärvi kertoo.

Jalkapalloilijoilla pelireissut ovat tunnetusti pitkiä ja kotiinpaluu peleistä saattaa venyä yömyöhään. Kun maitohappo poistuu nopeammin ja lihaksiin saadaan tuoretta happirikasta verta, urheilusuorituksesta palautuu nopeammin.

– Kompressiovaatteet auttavat palautumiseen, sillä ne parantavat verenkulkua, auttavat poistamaan maitohappoja, vähentävät rasituksen ja väsymyksen tunnetta. Ne ovat apuna myös turvotuksen poistoon esimerkiksi vieraspelireissuilla, Kuusijärvi kehuu.


HIFK - FC Lahti maanantaina 24.4. kello 18.30 Telia 5G-Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia