AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 17.4.2017

VPS-kippari Lampi: "Olen erittäin ylpeä joukkueesta"

VPS-kippari Lampi: "Olen erittäin ylpeä joukkueesta"

"Veka" kiitteli joukkueensa taistelua. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS otti kauden avauspisteensä noustuaan maanantaina RoPS:n vieraana tauon tappioasemasta komeaan 4-2-voittoon.

VPS:n kapteeni Veli Lampi oli yhtä hymyä pelin jälkeen.

– Fiilikset eivät juuri paremmat voisi nyt olla. Vielä kun miettii millä tavalla voitto tuli. Puoliajalla olimme 2-1 -tappiolla, vaikka eka jakso oli meiltä ihan OK.

- Se oli henkisesti kova paikka joukkueelle joutua taas tappiolle, mutta hienosti nousimme toisella jaksolla, eikä RoPSilla ollut toisen 45-minuuttisen aikana oikein mitään jakoa. Olen erittäin ylpeä joukkueesta. Fiilis on hyvä, kun on nollakerho jätetty taakse, Lampi kommentoi.

Lammen mukaan kilometrit kotiin lyhenivät huomattavasti. Huomenna treeneissä palautellaan ja aletaan suuntaamaan katseita kohti lauantain kotiottelua KuPSia vastaan.

– Tänään onnistuimme erittäin hyvin. Viime vuonna RoPS juoksi meidän ylitsemme täällä 2-0, mutta tällä kertaa meille sattui vain yksi heikko jakso 1-0 -johtomaalimme jälkeen. Menetimme vähän malttiamme ja RoPS sai siinä hallinnan käyttäen paikkansa tehokkaasti. Sen jälkeen pystyimme kuitenkin jatkamaan omaa tekemistämme ja se jatkui myös toisella puoliajalla. Ansaittu voitto meille, Lampi totesi.


VPS - KuPS lauantaina 22.4. kello 16 Elisa Stadionilla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia