AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 17.4.2017

Kuqi: "Tulos oli iso pettymys"

Kuqi: "Tulos oli iso pettymys"

Loukkaantumiset pakottivat Shefkin muutoksiin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin vierailu Kuopiossa pääsiäismaanantaina päättyi pettymykseen KuPS:n napattua pisteet 2-1-voiton myötä.

Kaikkiaan varsin tasaisen ottelun jälkeen pelkkä hyvän häiäjän rooli ei paljon Interiä lohduttanut.

- Tulos oli iso pettymys. Peli oli melko tasainen ja KuPS onnistui lopulta maalinteossa ja voitti ottelun. Meillä oli omat paikkamme ennen heidän voittomaaliaan, harmitteli päävalmentaja Shefki Kuqi pelin jälkeen.

Jobin postia Interille toivat ensimmäisellä jaksolla HenrI Lehtosen ja Ari Nymanin takareisivammat, jotka pakottivat kaksikon pois kentältä. Oman leimansa Interin pelaamiseen antoi loukkaantumisten takia uuteen uskoon muokkautunut puolustuslinja.

- Tämä puolustuslinja ei ole koskaan pelannut tässä muodossa. Siinä mielessä he onnistuivat taktisesti ihan hyvin tänään, näki Kuqi

Interin loukkaantuneiden pelaajien lista on jo melko pitkä Nymanin ja Lehtosen liityttyä siihen. Kuqi toivoo saavansa kuntoutuneita pelaajia mukaan jo seuraavaan peliin.

- Kanakoudis, Manev ja Garcia ovat lähellä. Toivottavasti saisimme heistä jotakin mukaan jo seuraavaan peliin, sanoi Kuqi.


FC Inter - IFK Mariehamn perjantaina 21.4. kello 18 Veritas stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia