AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2017

IFK Mariehamn ja HJK tasatahdissa (IFK Mariehamn-HJK 1-1)

IFK Mariehamn ja HJK tasatahdissa (IFK Mariehamn-HJK 1-1)

IFK Mariehamn ja HJK tasasivat lauantaina pisteet Maarianhaminassa luvuin 1-1 (0-1).

Ottelun avausmaali nähtiin puolen tunnin kohdalla, kun HJK:n Faith Friday Obilorin upea volley upposi yläkulmaan. IFK Mariehamn nousi tasoihin Brian Spanin 74. minuutilla tulleella osumalla.

HJK vei peliä valtaosin ensimmäisellä jaksolla. Jo avausminuutilla Ousman Jallow oli lähellä päästä läpiajoon, mutta maalivahti Andreas Vaikla oli hereillä ja pelasti tilanteen. HJK sai useammankin vapaapotkun vaarallisista paikoista, mutta ei osunut tolppien väliin.

HJK pelasi hyvää lyhytsyöttöpeliä ja IFK joutui juoksemaan todella paljon pysyäkseen pelissä mukana.

Ottelun avausmaali syntyi pelinkulkuun nähden oikeutetusti kotijoukkueen päähän 31. minuutilla. Moshtagh Yaghoubi antoi vapaapotkun laidalta ja löysi Faith Obilorin, joka laukoi voimalla suoraan volleysta pallon IFK-maalin ylänurkkaan jättäen Vaiklan täysin vaille mahdollisuuksia.

IFK:llakin oli paikkansa ennen taukoa, mutta Thomas Dähne HJK-maalilla pelasti Kristian Kojolan puskun kulmapotkuksi ja taukonumerot kirjattiin 0-1.

Toinen jakso alkoi hiukan hakien, mutta IFK pääsi vähitellen peliin yhä paremmin mukaan. IFK haki vaihdoilla lisävoimaa ja tulostakin tuli pian vaihtojen jälkeen, kun Robbin Sellin keskitti 73. minuutilla ja Brian Span nousi korkeimmalle puskien tasoituksen vasempaan nurkkaan.

Ottelun loppu oli melkoista taistelua. Kumpikin joukkue haki voittoa, mutta ei pystynyt luomaan kunnon tilanteita molempien joukkueitten myös puolustettua tarkasti ja uhrautuvasti. Näin loppunumeroiksi jäi 1-1.


FC Inter - IFK Mariehamn perjantaina 21.4. kello 18 Veritas stadionilla ja JJK - HJK sunnuntaina 23.4. kello 17 Harjun stadionilla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia