AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 11.4.2017

Elias Ahteen vahvuudet hyvin JJK:n tiedossa

Elias Ahteen vahvuudet hyvin JJK:n tiedossa

Juha Pasoja tietää tarkkaan millainen pelaaja Elias Ahde on. (Kuva: Juha Tamminen)

Hyökkääjä Elias Ahde siirtyy SJK:sta lainalle JJK:hon. Päävalmentaja Juha Pasoja tietää tarkkaan millaisen pelurin hän ryhmäänsä saa.

Elias Ahde on vuonna 1996 syntynyt kärkimies, joka kuuluu myös ikäluokkansa maajoukkueeseen. Ilmajoelta lähtöisin oleva Ahde on edustanut SJK:ta D-juniori-ikäisestä asti ja pelannut seinäjokelaisten riveissä lähinnä nuorten ja reservijoukkueen otteluita. Veikkausliigadebyyttinsä kärkimies teki viime viikolla tultuaan vaihdosta kentälle FC Lahti-ottelun loppuhetkillä.

Kahdella edelliskaudella Ahde on pelannut lainalla Ykköstä FC Jazzin ja Hakan riveissä ja JJK-kannattajille Ahde onkin ehtinyt tulla varsin tutuksi vastustajien paidasta – nuorukainen kun on iskenyt vähintään yhden maalin miltei jokaisessa Kettupaitoja vastaan pelaamassaan ottelussa, edustamastaan joukkueesta riippumatta.

Niinpä JJK:ssa ollaankin nyt hyvin tietoisia siitä, mitä uudelta pelaajalta on lupa odottaa. Ahde tuo paitsi hieman erilaisen vaihtoehdon kärkikalustoon, mutta ennen kaikkea leveyttä JJK:n hyökkäyspäähän, sillä Jasin Abahassine ei toistaiseksi ole pelikunnossa.

- Aika hyvin hänen vahvuutensa ovat kyllä tiedossa meitä vastaan pelattujen otteluiden perusteella, päävalmentaja Juha Pasoja kommentoi.

- Elias on meidän rinkiin hyvä lisä maalintekijänä ja linjan taakse juoksijana.

Lainasopimus kestää vähintään kesäkuun alkuun asti, jolloin tehdään päätökset loppukauden osalta. Ahde liittyy joukkueen mukaan tiistaina ja on pelikelpoinen tulevan lauantain ottelussa HIFK:n vieraana.


HIFK - JJK Telia 5G-Areenalla lauantaina 15.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia