FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.15 // 10.4.2017

Obed Malolo ja Erfan Zeneli SJK:n riveihin

Obed Malolo ja Erfan Zeneli SJK:n riveihin

Obed Malolo siirtyy Seinäjoelle HJK:sta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK vahvistuu kahdella Suomen maajoukkueissakin esiintyneellä pelaajalla, kun keskikenttäpelaajat Erfan Zeneli ja Obed Malolo ovat allekirjoittaneet seuran kanssa sopimukset.

Erfan Zenelin sopimus on vuoden mittainen. Obed Malolon sopimus kattaa kauden 2017 ja siinä on optiot tulevista kausista.

Samalla SJK vuokraa nuorten maajoukkuehyökkääjä Elias Ahteen kesäkuuhun asti kestävällä sopimuksella Veikkausliigan JJK:hon. Keskikenttäpelaaja Emil Lidman siirtyy Helsingin IFK:n riveihin.

- Zeneli on minulle tuttu pelaaja HJK:sta. Hän on taitava, nopea ja vikkelä pelaaja, joka on tehnyt urallaan paljon maaleja ja antanut paljon maalisyöttöjä. Hän on aina ollut tehokas pelaaja Suomen liigassa, kun on kokonaisen vuoden täällä pelannut. Hän on hyvä lisä meidän hyökkäävään keskikenttäkalustoomme ja varmasti sopii tähän meidän tapaamme pelata, SJK:n päävalmentaja Sixten Boström arvioi.

- Myös Malolo on entuudestaan minulle tuttu pelaaja HJK:sta. Minun aikanani hän nousi mukaan edustusjoukkueen rinkiin. Hän on siitä ajasta miehistynyt ja saanut minuutteja liigassa. Hän on hyvä keskikentän kahden suunnan pelaaja. Tarpeeksi taitava kierrättämään palloa ja olemaan sillä tavoin linkkinä. Mutta häneltä löytyy myös tarvittaessa kovuutta puolustuspelaamisessa.

- Hän on nuorena jo noussut liigamiehistöön ja on vieläkin nuori, vaikka liigavuosia onkin jo takana. Uskon, että SJK on Obedille hyvä paikka päästä uuteen ympäristöön sekä saada sitä kautta uusi alku, päästä täysillä keskittymään pelaamiseen ja näihin meidän hyviin olosuhteisiin.


SJK - Ilves OmaSP Stadionilla lauantaina 15.4. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia