FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.15 // 10.4.2017

​Ahde motivoituneena lainalle JJK:hon: "Lähden tekemään maaleja"

​Ahde motivoituneena lainalle JJK:hon: "Lähden tekemään maaleja"

Elias Ahde pelaa kesäkuuhun asti lainalla JJK:ssa emoseurastaan SJK:sta. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ilmoitti maanantaina lainaavansa hyökkääjänsä Elias Ahteen Veikkausliigan nousijajoukkue JJK:hon kesäkuuhun asti ulottuvalla sopimuksella.

21-vuotias SJK:n ja Ilmajoen Kisailijoiden kasvatti Ahde oli talvella Suomen cupin lohkovaiheessa SJK:n tehokkain hyökkääjä. Hän debytoi Veikkausliigassa kauden avausottelussa FC Lahtea vastaan. Mahdollinen säännöllinen peliaika JJK:ssa ja Veikkkausliigassa on miehelle mieleen ja takaa paremman kehittymisen SJK:n ja Suomen U21-maajoukkueen ykköskärjeksi.

- Hyvillä mielin lähden sinne ja olen todella tyytyväinen tästä mahdollisuudesta, että minut päästetään ja annetaan mahdollisuus näyttää valmennusjohdolle isoilla minuuteilla omia taitojani, Ahde sanoi.

- Lähden sinne tekemään maaleja, kuten aina. Sitä kuitenkin toivon, että siellä menisi hyvin alkukausi ja pääsisin sitten takaisin näyttämään omalle kotikentälle sen jälkeen. Tottakai uudessa joukkueessa pitää taistella aina minuuteista, mutta olen valmis tekemään hommia sen eteen.

Ahteen sopimus SJK:n kanssa kestää kauden 2019 loppuun.

Myös SJK:n päävalmentaja Sixten Boström näkee suojattinsa lainasiirron positiivisena asiana.

- Tämä on meille ja Eliakselle oikein hyvä vaihtoehto. Ellu saa toivottavasti paljon peliaikaa ja sitä kautta mahdollisuuden kehittyä entisestään. Tämä on mielestäni seuralta erinomainen ratkaisu, kun meillä tämmöinen mahdollisuus on. Pystymme laittamaan meidän omia kasvattejamme tavallaan kasvamaan hyvässä ympäristössä ja hyvällä tasolla. Se on yksi tapa kehittää näitä meidän nuoria pelaajia, Boström kommentoi.


SJK - Ilves OmaSP Stadionilla lauantaina 15.4. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia