AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 8.4.2017

SJK:n Tahvanainen Pohjanmaan derbyistä: ”Aina jotain ekstraa”

SJK:n Tahvanainen Pohjanmaan derbyistä: ”Aina jotain ekstraa”

Tahvanainen (toinen oikealta) oli keskiviikkona avauksessa FC Lahtea vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Timo Tahvanainen pelaa SJK:n riveissä viidettä kautta. Tilillä on siis varsin mukava määrä Pohjanmaan derbyjä, mutta edelleen ne sytyttävät puolustajan aivan erityisesti.

Timo Tahvanainen pelasi ennen SJK:hon siirtymistään pietarsaarelaisessa FF Jarossa, joten Pohjanmaan paikalliset ovat hänelle tuttuja jo entuudestaan.

- Aina jotain ekstraa näissä otteluissa on, kun tietää kuinka isoja juttuja nämä ovat kannattajille. Tämä on iso juttu myös meille pelaajille, sillä Vepsusta on tullut meille semmoinen vastus, joka me pelaajien kanssa halutaan voittaa. Erityisesti koska se on niin iso juttu kannattajille. Ja näissä peleissä on aina enemmän katsojiakin, Tahvanainen kommentoi.

- Sitten vielä kun emme saaneet täysiä pisteitä keskiviikkona, niin se lisää vielä semmoista kiukkua siihen, pelaaja jatkaa.

SJK voitti viime kaudella Veikkausliigassa pronssia. VPS jäi seinäjokelaisista neljä pistettä ja sijoittui neljänneksi.

- Molemmat joukkueet haluavat olla kauden lopuksi kärkipäässä, joten molemmat joukkueet varmasti haluavat voittaa ja saada nopeasti lisää pisteitä. Pelit alkukaudesta ja loppukaudesta on siinä mielessä tärkeitä. Tämä on vähän kuin meidän play-offsit alkaisivat nyt, Tahvanainen heittää.


VPS - SJK Elisa Stadionilla lauantaina 8.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia