FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.14 // 7.4.2017

PS Kemi vahvisti rivejään merkittävästi

PS Kemi vahvisti rivejään merkittävästi

Palloseura Kemi Kings on vahvistanut miehistöään merkittävästi juuri ennen Veikkausliigakauden alkamista joukkueen osalta.

Lisää kolumbialaisverta tuovat 184-senttinen keskuspuolustaja Eduar Zea ja 193 senttiä pitkä keskikenttäpelaaja Julian Guevara. Hyökkäyspäähän ilmatilan herraksi saapuu gambialainen Momodou Ceesay. Kaikkien sopimukset ovat yksivuotisia vuoden jatko-optiolla.

Eduar Zea Chavez on pelannut urallaan Kolumbian pääsarjaa ja ykkösdivisioonaa eri joukkueissa sekä USL-sarjaa Yhdysvalloissa. 27-vuotias toppari on nuoruudessaan edustanut Kolumbian U17-maajoukkuetta MM-kisoissa, joukkuetoverinaan mm. nykyinen huippupelaaja James Rodriguez. Sneyder Julian Guevara Munoz on monipuolinen keskikenttäpelaaja, joka hallitsee niin laidat kuin keskustan puolustavan ja hyökkäävän roolin. 24-vuotiaalla pelurilla on kokemusta Ecuadorin ja Kolumbian toisiksi korkeimmilta sarjatasoilta. Kemiin Guevara siirtyy maltalaisseura Naxxar Lionsista.

Peräti 195-senttinen hyökkääjäkolossi Momodou Ceesay on kiertänyt urallaan useita huippuseuroja. Sveitsiläisen Grasshopperin junioreissa ja Chelsean reserveissä uransa Euroopassa aloittanut Ceesay on pelannut Belgian, Slovakian, Kazakstanin ja Israelin pääsarjoissa seuroinaan mm. KVC Westerlo Belgiassa, Kairat Almaty Kazakstanissa ja MSK Zilina Slovakiassa. Ceesay oli maaleillaan mukana viemässä Slovakian ykkösseuraa Zilinaa Mestarien Liigan lohkovaiheeseen vuonna 2010, jossa samassa lohkossa pelasivat Chelsea, Marseille ja Spartak Moskova. Lempinimeä Zico totteleva 28-vuotias kärkimies on pelannut myös kymmenisen ottelua Gambian maajoukkueessa tehden muutaman maalin.


PS Kemi - HIFK Rovaniemen keskuskentällä lauantaina 8.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia