AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 5.4.2017

Korkeakunnas osaa odottaa vahvaa SJK:ta

Korkeakunnas osaa odottaa vahvaa SJK:ta

"Toke" tuntee SJK:n vahvuudet. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti matkaa Veikkausliigakauden avauksessaan keskiviikkona SJK:n kotikentälle OmaSp Stadionille.

Kauden avausvastustaja on monessa mielessä mielenkiintoinen, sillä SJK:n joukkue on muuttunut paljon viime vuodesta. Ensinnäkin päävalmentaja vaihtui Simo Valakarista Sixten Boströmiin ja myös pelaajarintamalla on tapahtunut rutkasti. Pelkästään maaliskuun aikana SJK on hankkinut viisi uutta pelaajaa, joista neljä on suomalaisille entuudestaan tuntemattomia ulkomaalaisvahvistuksia.

Monista muutoksista huolimatta SJK onnistui viime viikonloppuna etenemään Suomen Cupin finaaliin, jossa se puolustaa viime kauden mestaruuttaan. Edessä on siis suuri haaste avauskierroksella.

- Heillä on laadukas joukkue ja laadukas valmentaja puikoissa. SJK:n pelistä on löydettävissä selkeä suunnitelma, jossa näkyy jo uuden valmentajan kädenjälkeä. Sinänsä mitään uutta ja yllättävää ei ole tiedossa. On kiva päästä haastamaan yksi kauden suosikkijoukkueista, FC Lahden päävalmenaja Toni Korkeakunnas odottaa.


SJK-FC Lahti OmaSP Stadionilla keskiviikkona 5.4. kello 19.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia