FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.13 // 1.4.2017

Saku Leppänen palaa JJK-paitaan

Saku Leppänen palaa JJK-paitaan

Saku Leppänen palaa Jyväskylään. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kauden JJK:n maalikuningas Saku Leppänen palaa seuraan kaksivuotisella sopimuksella.

Vuonna 1995 syntynyt kettukasvatti teki todellisen läpimurtonsa viime kaudella Ykkösessä. Luottomiehistöön nopeasti jo alkukaudella noussut Saku Leppänen oli JJK:n paras maalintekijä kahdeksalla osumallaan ja valittiin kauden päätteeksi kauden parhaaksi niin kannattajien toimesta kuin yleisessä äänestyksessäkin. Kauden jälkeen tie vei kuitenkin pois Jyväskylästä ja KuPS:n riveihin.

Visiitti Kuopioon jäi lopulta lyhyeksi. Kuluvan viikon keskiviikkona seura tiedotti, että sopimus on purettu yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa. Nyt Leppänen palaa kasvattajaseuransa riveihin kahden vuoden sopimuksella.

- Ei tähän liity sen suurempaa draamaa, haluan vain ennen kaikkea päästä pelaamaan ja tämä oli loppujen lopuksi varmastikin kaikille osapuolille paras ratkaisu, Leppänen kommentoi.

- Harmittaahan se, että siellä homma nyt loppui aika alkuunsa. Mutta tosi mukava on myös tulla takaisin, nyt ainakin seura tietää mitä saa ja myös minä tiedän, mihin nyt tulen.

Leppänen on harjoituksissa joukkueen mukana jo tänään lauantaina ja matkaa myös huomenna Ouluun, jossa JJK kohtaa OPS:n harjoitusottelussa klo 16 alkaen.

Leppäsen lisäksi sunnuntaina ottelussa on mukana kaksi testipelaajaa. 21-vuotias nigerialainen Taiye Ajiye sekä 19-vuotias lahtelainen Driton Shala, jotka molemmat ovat hyökkäyspään pelaajia.

Lisää uutisia