AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 1.4.2017

Klinga: "Finaali kotikentällä iso porkkana cupissa"

Klinga: "Finaali kotikentällä iso porkkana cupissa"

Matti Klinga tietää Hongan vaarallisuuden. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK taistelee paikasta Respect Suomen Cupin finaalissa lauantaina, kun se kohtaa vieraskentällä FC Hongan.

Tämän vuoden finaali pelataan Seinäjoella ja Matti Klingan mukaan se tuo joukkueen tekemiseen yhden lisävaihteen. Klingan mukaan SJK:n leirissä tunnelmat ovat hyvät tärkeän ottelun alla.

- Joukkue on hyvillä fiiliksillä ja iso peli edessä. Haluamme luonnollisesti finaaliin, sillä se pelataan Seinäjoella, Klinga kertoo.

Klinga myöntää, että omalla kotikentällä pelattava finaali motivoi joukkuetta entisestään.

- Kyllä se toimii isona porkkanana ja kaikki haluavat pelata siinä. Emme halua, että jotkut muut pelaavat kotikentällämme cupin finaalia.

SJK juhli viime kaudella cupin voittoa, mutta Klinga ei näe siitä suurta etua enää tälle vuodelle.

- En näe sillä olevan suurta merkitystä. Siitä voi olla vähän apua, että meillä on paljon samoja pelaajia kuin viime vuonna, jotka menivät loppuun asti. Pelissä sillä tuskin kuitenkaan on suurta merkitystä.

Vastaansa SJK saa Ykköseen nousseen Hongan, joka on talven aikana voittanut liigajoukkueista jo HIFK:n ja KuPS:n. Klinga ei lähde aliarvioimaan tulevaa vastusta.

- Honka on pelannut hyvin ja he ovat onnistuneet voittamaan liigajoukkueita. Tiedän sieltä jätkiä, jotka ovat pelanneet paljon liigaa. Hyvä jengi on vastassa eikä helppoa tule olemaan. Paha peli tiedossa, ennakoi Klinga.

FC Hongan ja SJK:n välinen ottelu pelataan Tapiolan Urheilupuiston tekonurmella lauantaina 1.4. kello 12.30 alkaen. Ottelua voi seurata myös suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia