AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 23.3.2017

FC Lahdella tukku testipelaajia PEPO:a vastaan

FC Lahdella tukku testipelaajia PEPO:a vastaan

Pyry Kärkkäinen on tästä pelistä sivussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Espanjasta kotiutunut FC Lahti matkustaa perjantaina harjoitusotteluun Lappeenrantaan. Isäntänä lahtelaisille toimii Kakkosessa pelaava PEPO.

FC Lahti pelasi Espanjassa kaksi harjoitusottelua, joista saldoksi jäi voitto ja tappio. Perjantain otteluun Lahti lähtee haastavista asetelmistä. Maajoukkueiden mukana ovat Mikko Kuningas, Fareed Sadat, Paavo Voutilainen ja Joona Tiainen.

Lisäksi Mikko Hauhia ja Pyry Kärkkäinen parantelevat vammojaan. Oskari Kekkonen puolestaan palasi Suomeen U18-maajoukkueen leiriltä Bulgariasta ja on käytettävissä perjantaina. Espanjassa joukkueen mukaan liittyneet brasilialaishyökkääjät Stênio ja Wallace jatkavat testiään. Lisäksi mustapaitoihin saapuu testattavaksi norsunluurannikkolainen Odilon Kouakou.

Joukkueet kohtasivat toisensa myös vuosi sitten. Tuolloin ottelu päättyi sopuisaan 1-1 -tasatulokseen. Lahden maalin viimeisteli brasilialainen Patrick ja PEPOn tasoituksesta vastasi Petteri Rönkkö.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas odottaa tiukkaa peliä. Hän tiedostaa vastustajan vaarallisuuden, sillä Lahti on tarkkaillut useita PEPOn pelaajia. Ottelun teemana on saada Espanjassa harjoitellut asiat siirrettyä pelikentälle.

- Odotan näkeväni niitä asioita, joita harjoittelimme Saloussa. Niiden pitäisi näkyä nyt paremmin, kuin Falkenbergsiä vastaan. Vastustaja on kova ja siellä on tuttuja kavereita, joita Lahtikin on tarkkaillut, kuten Tomi Karttunen, Charlie Wood ja Juuso Eteläpää, Korkeakunnas kertoo FC Lahden sivuilla.

Lisää uutisia