FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.12 // 20.3.2017

Inter suuntaa tiistaina leirille Kyprokselle

Inter suuntaa tiistaina leirille Kyprokselle

Shefki on mielissään leirin järjestymisestä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter viettää seuraavan viikon harjoitusleirillä Kyproksella, jonne joukkue matkustaa tiistaiaamuna.

Päävalmentaja Shefki Kuqi on leiristä mielissään.

- Olemme harjoitelleet pitkän talven pääosin hallissa. Nyt pääsemme harjoitteleman hyviin olosuhteisiin ja viimeistelemään kuvioita Veikkausliigakauden alkua varten. Viikko yhdessä hitsaa varmasti myös joukkuehenkeä paremmaksi, kiteyttää Kuqi.

Inter pelaa leirin aikana myös yhden ottelun, missä se kohtaa torstaina paikallisen Ermis Aradippoun. Ottelu pelataan kello 17.00 alkaen. Ermiksen riveistä löytyy myös Inter-perheelle tuttu pelaaja. Sinimustassa peliasussa vuodet 2012 ja 2013 pelannut hollantilaispelaaja Pim Bouwman on edustanut kyproslaisseuraa heinäkuusta 2016 lähtien.

Interin leirivahvuudesta jäävät pois maajoukkuekomennusten takia Benjamin Källman ja Julien Faubert.

Lisää uutisia