FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.11 // 19.3.2017

JJK suuntasi Kyprokselle - "Keskitytään yhteiseen tekemiseen"

JJK suuntasi Kyprokselle - "Keskitytään yhteiseen tekemiseen"

JJK matkasi puolentoista viikon leirille. (Kuva: Juha Tamminen)

JJK viettää tulevat puolisentoista viikkoa Kyproksella – luvassa on tiukkaa treeniä sekä tietenkin yhteiseloa ja paluu takaisin Suomeen koittaa 28.3.

Pitkän hallissa vietetyn talven jälkeen kesäiset olosuhteet luonnollisesti kelpaavat. Matkaan JJK lähti lauantaina.

- Nyt päästään hyviin olosuhteisiin, talven jälkeen sisältä ulos treenaamaan, päävalmentaja Juha Pasoja totesi.

- Kaikki pystyvät myös nyt keskittymään leirin ajan täysin siihen yhteiseen tekemiseen, ilman häiriötekijöitä. Päästään käymään pelillisiä asioita yhdessä läpi kaikessa rauhassa.

Harjoitusleirin aikana pelataan myös kaksi harjoitusottelua: tiistaina 21.3. vastaan asettuu paikallinen ASIL Lysi, perjantaina 24.3. taas ruotsalainen IK Brage. Pelillisen puolen kehittymisen lisäksi tiivis yhteiselo tekee myös joukkuehengelle hyvää.

- Edessä on kaksi peliä ja 9-10 treenit hyvissä kenttäolosuhteissa, joten saadaan ihan kunnon tiivis treenijakso – ja kun vietetään ihan 24/7 aikaa yhdessä, joukkue myös hitsautuu entistäkin tiiviimmin yhteen.

Sivussa leiriltä on Tatu Varmanen, joka pelaa samaan aikaan U19-poikien EM-jatkokarsintaa Hollannissa. Ennen lähtöä tehtiin myös päätös, että JJK:n mukana testijaksolla ollut brasilialaishyökkääjä Eliel ei jatka Kettupaitojen mukana – niinpä kärkimiehen kartoitus jatkuu.

Lisää uutisia