AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 18.3.2017

VPS kohtaa TPS:n lauantaina: "Tärkeää valmistautumista"

VPS kohtaa TPS:n lauantaina: "Tärkeää valmistautumista"

Petri Vuorinen odottaa hyvää ottelua lauantaille. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura kohtaa lauantaina Elisa Stadionilla Turun Palloseuran. Ottelu vislataan käyntiin kello 15.00.

Vastaan asettuu viime kaudella loistosesongin Ykkösessä vääntänyt turkulaisjoukkue, joka ylsi aina Veikkausliigan porteille saakka. Liigakarsinnassa paikallisvastustaja Inter veti kuitenkin pidemmän korren.

– TPS on joukkue, joka on viime vuonna pelannut todella hyvällä tasolla. Se oli nuorella joukkueella tosi lähellä nousua Veikkausliigaan, muttei ihan siinä onnistunut. Odotan, että lauantainakin TPS on sellainen nuori joukkue, joka tulee pelaamaan hyvää, oman näköistä futistaan Vaasaan, luonnehti päävalmentaja Petri Vuorinen tulevaa vastustajaa.

Suomen Cupin lohkovaiheessa TPS voitti ensin Kolmosessa pelaavan Pallo-Iirot 5-0 ja pelasi sen jälkeen tasan hallitsevan Suomen mestarin, IFK Mariehamnin, sekä niin ikään Veikkausliigassa pelaavan FC Interin kanssa. Sen jälkeen tuli kuitenkin kaksi hieman yllättävääkin tappiota FC Legirus Interille ja EIF:lle.

– He (TPS) ovat talvikauden aikana pelanneet monella eri tavalla riippuen ketä vastaan peli on ollut. He kykenevät korkeaan prässiin, mutta ovat pelanneet myös pelejä matalassa blokissa hakien vastahyökkäyksiä. TPS pystyy pelaamaan monipuolisella tavalla, Vuorinen analysoi.

Elisa Stadionilla nähdään lauantaina nälkäinen VPS, joka haluaa jälleen kerran toteuttaa parhaansa mukaan omaa peli-ideologiaansa.

– Pelaajat saavat paljon peliminuutteja ja haluamme pelata meidän näköstä futista lauantaina. Kyseessä on ensimmäinen peli Elisa Stadionilla ja on hienoa päästä tässä vaiheessa ulos omalle kotikentälle. Tämä on meille tärkeää valmistautumista Veikkausliigaan, samoin kuin viikon päästä edessä häämöttävä peli Östersundissa.

Testipelaajia VPS:lla on viikolla ollut mukana kolme kappaletta. Heistä kaksi nähtäneen kentällä.

– Jhon Wilson Murillo ei ole enää meidän mukanamme. Lazar Marianovic varmasti pelaa ja Dudun kanssa katsotaan huomenna, miten paljon minuutteja tulee. Muutama poissaolo meillä on pelistä.

Testipelaajien jatkon suhteen päätökset tehdään nopeasti.

– Kyllä ne tämän pelin jälkeen tehdään jo, Vuorinen totesi.

Lisää uutisia