FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.11 // 18.3.2017

PS Kemi tasapeliin Luulajassa

PS Kemi tasapeliin Luulajassa

Aleksi Gullsten urakoi täydet minuutit. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi pelasi lauantaisessa harjoitusottelussa 1-1-tasapelin IFK Luleån vieraana.

Ottelun alku oli kemiläisittäin takkuista ja isännät rankaisivatkin heti ensimmäisellä vedolla. Komea kaukolaukaus upposi yläkulmaan ja taululle 1-0. Ensimmäinen puoliaika eteni pitkälti kotijoukkueen hallinnassa, mutta loppua kohden Kuninkaatkin alkoivat päästä peliin mukaan.

Toiselle jaksolle PS Kemi tuli aivan uudella ilmeellä ja otti ohjat käsiinsä. Noin tunnin pelin jälkeen kemiläisten painostus tuotti tulosta, kun Luleån maalivahti joutui ottamaan punaisen kortin pelastaakseen Rasmus Karjalaisen läpiajon. Tasoitusosumaa saatiin juhlia varttia myöhemmin, kun Juuso Laitinen puski lyhyenä annetun kulman jälkeisen keskityksen maaliin.

Voittomaalia haettiin loppuun asti, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta sitä ei syntynyt. Kokonaisuutena peliesitykseen voi kuitenkin olla kohtalaisen tyytyväinen, olihan käytössä kokeileva ryhmitys ja joukkue oli jälleen jalkeilla varamiehisenä.

PS Kemin kokoonpano: Forsman, Nurmos (83. Wiena), Kuukasjärvi (46. Louste), Laitinen, Kaljumäe, Mansally (80. Mahlamäki), Said Ahmed (75. Heidari), Ojala, Aalto (46. Lehto), Gullsten, Karjalainen (67. testimies).

Lisää uutisia