vko.11 // 16.3.2017

KuPS tasapeliin Hakan vieraana

Azubuike Egwuekwe iski KuPS:n avausmaalin. (Kuva: Juha Tamminen)

Haka ja KuPS kohtasivat torstaina harjoitusottelussa, joka päättyi pistejakoon maalein 2-2 (1-1).

Haka oli pitkään voiton syrjässä kiinni, mutta KuPS sai kymmenen minuuttia ennen loppua rangaistuspotkun. Pilkku vihellettiin, kun Paavo Ahola ja Gbolahan Salami taistelivat pallosta. Salami ei 11 metristä erehtynyt.

KuPS teki myös ottelun avausmaalin. Sen viimeisteli 14. minuutin kohdalla kulmapotkun jälkitilanteesta Azubuike Egwuekwe.

Hakan tasoitus tuli 37. minuutilla Lutfi Bilalin taidokkaan viimeistelyn jälkeen. Bilali oli myös hankkimassa rangaistuspotkua, josta Kalle Multanen viimeisteli Hakan toisen osuman 62. minuutilla.

KuPS: Otso Virtanen, Tuomas Rannankari, Reetu Räsänen, Azubuike Egwuekwe, Sebastian Sorsa, Nikko Boxall, Ville Saxman, Joni Mäkelä, Saku Savolainen (46. Gbolahan Salami), Solomon Duah (70. Ilmari Niskanen), Ats Purje