FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.11 // 13.3.2017

FC Lahden Osipovin kausi ohi

FC Lahden Osipovin kausi ohi

Pavel Osipovia ei nähdä pitkään aikaan tositoimissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden venäläisvahvistuksen Pavel Osipovin paha polvivamma pitää seuran verkkosivujen mukaan miehen sivussa koko Veikkausliigakauden ajan.

Osipov loukkasi polveaan harjoituksissa ennen JJK-ottelua. Kuvissa selvisi myöhemmin, että vamma on juuri niin paha kuin mitä pelättiin. Polven eturistiside on poikki ja myös sivusiteistä löytyi vaurioita. Toisin sanoen keskikenttäväkkärää odottaa leikkaus ja pitkä huili pelikentiltä.

Osipov esiintyi edukseen talvikauden aikana ennen loukkaantumistaan. Loukkaantuminen harmitti luonnollisesti valmennusta.

- Meillä oli Pavelia kohtaan isot odotukset, joten tietysti tämä harmittaa. Hän saa muut näyttämään kentällä paremmalta ja on positiivinen tyyppi, jolla olisi ollut läpimurtokausi edessä. Pavel on kuitenkin ammattilainen ja tulee varmasti vahvempana takaisin, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas toteaa seuransa sivuilla.

Lisää uutisia