vko.09 // 4.3.2017

​PS Kemi tasapeliin RIASAn kanssa

PS Kemi harjoitteli tasapelin. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi kohtasi lauantaina harjoitusottelussa jo aiemmilta vuosilta tutun RIASAn ja ottelu Junkohallissa päättyi 2-2-pistejakoon.

Vieraat menivät ottelussa johtoon reilun puolen tunnin pelin jälkeen, mutta PS Kemi tuli tasoihin hiukan ennen taukoa Rasmus Karjalaisen karattua läpiajoon ja päätettyään sen maaliin.

Toisella jaksolla RIASA meni uudelleen johtoon, mutta johtoasema kesti vain viisi minuuttia ja 78. minuutilla Aubrey David puski kemiläiset tasoihin ja loppunumeroiksi 2-2.

PS Kemin kokoonpano: Vilmunen, Kaljumäe (46. Aalto), Kuukasjärvi, David, Mansally, Laitinen, Heidari (73. Kaljumäe), Ojala, Mahlamäki, Jama, Karjalainen