FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.09 // 4.3.2017

Drilon Shala jatkaa FC Lahdessa

Drilon Shala jatkaa FC Lahdessa

Drilon Shala jatkaa tutussa ympäristössä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden pitkäaikainen luottosoturi, 29-vuotias Drilon Shala on allekirjoittanut seuran verkkosivujen mukaan vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Shala on pelannut FC Lahden paidassa peräti 154 Veikkausliigakamppailua ja tehnyt niissä 30 maalia. Ykkösen kausi (2011) ja Suomen Cupin pelit mukaan lukien otteluita kuhnurinutussa on kertynyt yli 200.

Alkava kausi on Shalalle jo 11. FC Lahdessa.

- On suuri kunnia edustaa seuraa, jossa on pelannut pienestä pitäen. Seurauskollisuus on mielestäni tärkeää ja Lahti kotikaupunkina on aina ollut tärkeä osa elämääni, Shala korostaa FC Lahden sivuilla.

Viime kausi meni Shalan osalta kuitenkin pieleen. Sitkeä reisivamma vaivasi läpi kauden ja vyölle kertyi vain kuusi ottelua. Nyt reisi on leikattu ja taas sataprosenttisessa kunnossa.

- Viime kausi on osaltani unohdettu. Se oli urani ensimmäinen iso vastoinkäyminen ja nyt onneksi voitettu. Se vahvisti minua paljon, Shala kertoo.

- Lupaan, että ensi kaudella nähdään ihan erilainen Shala, hän jatkaa.

Talvella Shala on harjoitellut FC Lahden kanssa. Pelejä on tullut alle Futsal-liigassa SoVon paidassa.

- Kaksi kuukautta olen treenannut joukkueen kanssa ja pelannut sivussa futsalia. Siitä kiitos myös SoVon suuntaan.

Näillä näkymin Shala nähdään tämän kauden osalta ensimmäistä kertaa tositoimissa tulevana maanantaina Suomen Cupin ottelussa JJK:ta vastaan.

Lisää uutisia