AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 28.2.2017

​SJK:n Dorman: "Faneille ja pelaajille todella tärkeä peli"

​SJK:n Dorman: "Faneille ja pelaajille todella tärkeä peli"

Richie Dorman tähyää tiukasti cupin puolivälieriin. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK taistelee keskiviikkona Suomen Cupin lohkonsa voitosta ja jatkopaikasta samoissa aatoksissa olevaa VPS:aa vastaan.

SJK johtaa cupin lohkoa ennen viimeisiä otteluita, mutta sekä FF Jaro että VPS ovat tasapisteissä seinäjokelaisten kanssa, joten panosta ottelussa riittää.

- Tämä on jälleen peli, joka on faneille ja pelaajille todella tärkeä. Ja se on todella tärkeä myös seuralle, sillä voittaja pääsee skippaamaan yhden karsintakierroksen ennen puolivälieriä. Silti se on samanlainen kuin mikä tahansa ottelu mihin lähdemme. Se kestää 90-minuuttia ja me haluamme voittaa sen, kommentoi SJK:n puolustaja Richie Dorman.

Oman mausteensa otteluun tuo SJK:n pelaaminen uuden päävalmentajan Sixten Boströmin johdolla.

- Uusi valmentaja on ollut täällä nyt pari viikkoa ja pääsemme pelissä kokeilemaan taas asioita joita olemme käyneet läpi tuona aikana.

- Mitään valtavaa muutosta ei pelillisesti ole tarkoituskaan tehdä, vaikka totta kai hänellä on omat tapansa tehdä asioita, kuten on jokaisella valmentajalla. Mutta periaatteessa kaikki perusasiat ovat samoja. Me haluamme voittaa, haluamme pitää palloa ja tehdä maaleja, kertoo Dorman.

Dorman, jolla alkaa jo kuudes kausi SJK:ssa, on kantanut silloin tällöin peleissä kapteeninnauhaakin, mutta tänä talvena hän on ensimmäistä kertaa aloittanut ottelun kapteenina.

- Jazz-ottelu oli ensimmäinen jossa sain nauhan alusta alkaen hihaani. Se merkitsi itselleni paljon, varsinkin kun olen ollut täällä jo niin pitkään. Mutta en haaveile kapteeniudesta sen kummemmin. Nauha kuuluu Mehulle (Hetemaj) tai Mikulle (Aksalu). Vaikka se oli hieno kunnia itselleni, niin minä pelaan kentällä aina samalla tavoin. Menen sinne, teen asiat samalla tavalla. Olen kentällä oma itseni ja annan kaikkeni joukkueen puolesta, sanoo Dorman.

Ottelu Wallsport Areenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Lisää uutisia