AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 27.2.2017

Eero Markkanen iloitsee JJK:n noususta Veikkausliigaan

Eero Markkanen iloitsee JJK:n noususta Veikkausliigaan

Eero Markkanen JJK:n paidassa kaudella 2013. (Kuva: Juha Tamminen)

JJK:ssa Veikkausliigadebyyttinsä tehnyt Eero Markkanen on mielissään, kun kotikaupungin joukkue palaa taas Suomen korkeimmalle tasolle.

25-vuotias Eero Markkanen valmistautuu kauteen 2017 Ruotsissa tukholmalaisen AIK:n riveissä. Suomessa "Erzi" on edustanut JJK:ta, HJK:ta ja RoPS:ia.

- Seurasin viime vuonna pelejä ja olin JJK:n noususta todella iloinen. Tunsin melkein kaikki viime kauden joukkueen pelaajat. Nyt on tullut uusiakin, mutta tuttuja on kuitenkin paljon, Markkanen kertoo.

- Joukkueen sijoitus ennustetaan varmasti taulukon alemmalle puolelle. Sarjapaikan uusimisesta käydään kova taistelu, hän lisää.

Markkanen kertoo seuraavansa Veikkausliigaa varsin tarkasti. Suurennuslasin alla ovat erityisesti tuttujen pelureiden otteet sekä sarjanousija JJK.

AIK:n kevät oli viime vuonna vaikea, mutta huima syksy nosti joukkueen hopealle. Markkanen iski kahdeksan maalia. Nyt hyökkääjä on jälleen kovassa kunnossa ja povaa tukholmalaisia mestaruustaistoon.

- Malmö ja IFK Norrköping ovat varmasti taas kovia, eli sama kolmikko kuin viime vuonna. Toki Göteborg kuuluu myös aina tähän sakkiin.

Lisää uutisia