AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 25.2.2017

​FC Lahden ja Zenitin yhteistyölle lisäpotkua

​FC Lahden ja Zenitin yhteistyölle lisäpotkua

FC Lahden ja pietarilaisen suurseuran FC Zenitin yhteistyö saa uusia muotoja, joiden toivotaan Lahdessa johtavan yhä tiiviimpään yhteistyöhön seurojen kesken.

FC Lahti United matkustaa maaliskuussa kolmen ikäluokan juniorijoukkueen voimin Pietarin Zenitin kutsuturnaukseen Venäjälle.

Turnaus on FC Lahdelle mahtava tilaisuus syventää alkanutta yhteistyötä Zenitin kanssa myös junioripuolella, sekä tarjota nuorille pelaajille todella laadukkaita ja kilpailullisia pelejä.

Yhteys Zenitin kanssa syntyi alunperin FC Lahden yhteistyöseuran FC Reippaan kautta. Kutsu tasokkaaseen turnaukseen on myös hyvin alkaneen yhteistyön ansiota.

- Nämä ovat junioreille mahtavia tapahtumia. Meillä on valtava tahtotila näyttää siellä, että osaamme ja pärjäämme. Haluamme ehdottomasti voittaa ottelut Pietarissa, United-joukkueista vastaava Risto Luomanen kertoo.

- Jos pelaamme siellä hyvin, antaisi se meille lisää uskottavuutta ja vahvistaa alkanutta yhteistyötä myös junioreiden osalta. Pitäähän meidän näyttää Zenitille, että meidän kanssa kannattaa tehdä yhteistyötä, hän jatkaa.

Luomanen korostaa, että yhteistyö FC Zenitin kanssa saattaa tarjota lahtelaiselle futisyhteisölle tulevaisuudessa myös muita mahdollisuuksia.

- Toivottavasti tämä kehittyvä yhteistyö poikisi vielä jotain suurempaa, kuten osaamisen vaihtoa, pelaajien liikkumista molempiin suuntiin tai muita mahdollisuuksia, joista emme edes tiedä vielä.

Lisää uutisia