AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 25.2.2017

Boström: "Yksi, ehkä kaksi testitopparia jatkaa"

Boström: "Yksi, ehkä kaksi testitopparia jatkaa"

"Siku" näki lupaavia merkkejä testimiehissä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n perjantainen harjoitusottelu Hakaa vastaan oli tulikaste päävalmentaja Sixten Boströmille, mutta samalla tärkeä pelaajien katsastustilaisuus.

SJK:lla oli ottelussa neljä testipelaajaa, kolme keskuspuolustajaa ja maalivahti. Millaisen kuvan valmentaja sai testimiehistä?

- Kun oli kolme saman paikan pelaajaa mukana, niin kaksi heistä sai peliaikaa hieman enemmän ja kolmas vähän vähemmän. Mutta sain kyllä heistä jonkinlaisen kuvan heistä kaikista ja luulen että yksi heistä ainakin tai kenties kaksikin, jatkaa meidän kanssa ja jatketaan katsomista.

Näistä Denis Kramar ja Ivan Fustar saivat alustavasti positiivisen arvion Borstömiltä.

- Mielestäni Denis pelasi ja teki hyviä juttuja kentällä. Vasenjalkaisuus on vielä extraa. Hän on jalalla hyvä pelaaja ja teki maalinkin, mikä ei tietenkään koskaan ole huono asia. Myös Ivan pärjäsi ihan ok. Hän näkee asioita, mutta oli itseasiassa aika vahva ilmassa ja voitti palloja. Välillä tuli vähän semmoisia kun on uusia pelikavereita, että hän jäi vähän miettimään että ottaako joku toinen vai hoitaako hän. Hänen tulisi olla hieman rohkeampi ja ottaa oma tilansa. Mutta tämmöisiä tilanteita tulee kun on uudet pelaajat ympärillä, Boström mietti.

- Outtara sai vähiten peliminuutteja, mutta näyttäisi siltä että hän ei ole kuitenkaan sitä mitä me haemme. Mahdollisesti hän ei jatka täällä. Kuitenkin heitä oli kolme nyt mukana ja meidän näkemyksen mukaan kaksi muuta testimiestä on parempia. Silloin on turha pitää kaikkia kolmea täällä.

Neljäs testimies oli tolppien välissä avausjakson seissyt Sergio Serrat.

- Maalivahti Sergio hoiti ne tilanteet mitä pelissä tuli kuten pitikin. Hän tuli oikea-aikaisesti ulos maalilltaan ja löi palloja paljon pystyyn, sekä ohjasi peliä hyvin. Vaikutti myös jalalla ihan turvalliselta, analysoi Boströmi.

Lisää uutisia