AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 24.2.2017

PS Kemi matkaa cupissa HauPan vieraaksi

PS Kemi matkaa cupissa HauPan vieraaksi

PS Kemi matkaa Ouluun lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi matkaa lauantaina vuoden ensimmäiseen vierasotteluun ja Oulun Heinäpään hallissa vastustajana Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa on HauPa.

Kyseessä on vasta neljäs joukkueiden kohtaaminen virallisissa otteluissa. PS Kemi hankaloitti jälleen omia jatkomahdollisuuksiaan hyytymällä tasuriin Oulun Palloseuraa vastaan.

Petrattavaa onkin reilusti, sillä HauPa on esiintynyt talven peleissä ennakkoluulottomasti. Kolmosessa pelaava joukkue ei kovasta taistelusta huolimatta ole kuitenkaan vielä avannut pistetiliään lohkovaiheessa. RoPS voitti 3-0 ja AC Oulu 5-3, mutta KPV joutui todella tiukille ja upotti haukiputaalaiset vasta aivan ottelun lopussa 3-2. Jatkopaikkaan HauPa ei enää kolmen tappion myötä yllä, mutta liigajoukkueen kohtaaminen sytyttää varmasti altavastaajan jälleen pistämään parastaan.

PS Kemin joukkueessa on edelleen sairastelua ja poissaolijoita löytynee jälleen. Edwin Salazarin pelilupaa odotetaan saapuvaksi, joten miehen pelaaminen on epävarmaa.

Ottelu alkaa lauantaina kello 14.00 Oulussa Heinäpään hallissa. Voitto säilyttäisi PS Kemin mahdollisuudet edetä jatkoon cupissa.

Lisää uutisia