AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 23.2.2017

​Boströmin SJK-debyytti perjantaina Hakaa vastaan

​Boströmin SJK-debyytti perjantaina Hakaa vastaan

"Siku" on SJK-peräsimessä ensi kertaa perjantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK kohtaa perjantaina harjoitusottelussa Keith Armstrongin valmentaman Ykkösessä pelaavan FC Hakan.

Kotijoukkue on valmistautunut otteluun täysin uudessa komennossa, kun maanantaina SJK:n uutena päävalmentajana aloitti Sixten Boström. Uusi päävalmentaja pääsee siten ensimmäistä kertaa tositoimiin

- Näen tämän hyvänä asiana. Tähän tulee heti peli ja harjoitusottelu ennen ensi viikon Cupin peliä. Nyt näen meidän olemassa olevat pelaajat pelissä. Se antaa taas lisää vastauksia siihen, että millaisia pelaajia tarvitsemme, kun vahvistuksia tulee, kommentoi Boström.

- Pelillisesti olemme määrättyjä asioita päässeet käymään läpi tällä viikolla ja niitä lähdetään hakemaan perjantain pelissä. Aikaahan tässä ei vielä paljoa ole ollut, kun pallotreenejä on ollut vasta kolmet ja neljännet on torstaina, jatkaa Boström.

Kovin suuria muutoksia SJK:n pelitapaan ei lyhyestä ajasta johtuen ole varmastikaan vielä luvassa, mutta jotain uutta perjantaina todennäköisesti jo nähdään.

- Hyökkäyspelin suhteen meillä on varmasti joitain hieman erilaisia asioita, joissa pyrimme ratkaisemaan asioita eri tavalla, kertoo Boström.

- Tämä on hyvä peli siinäkin suhteessa. Näkee mahdollisesti myös sen, että ketkä pelaajista ovat sisäistäneet tällä viikolla läpikäytyjä asioita, Boström sanoo.

Pelaajista SJK:lta on poissa perjantain ottelusta varmuudella vielä toipumassa oleva Jarkko Hurme, sekä koko kaudeksi loukkaantunut Matej Hradecky. Mehmet Hetemaj missasi edellisen Suomen Cupin ottelun oltuaan flunssassa, mutta miehen pelikunto perjantaiksi ratkeaa tarkemmin lähempänä ottelua.

SJK:n puolustaja Marc Vales on parhaillaan edustamassa maajoukkuettaan Andorraa, joka kohtaa keskiviikkoiltana San Marinon ystävyysottelussa San Marinon Stadio Olimpicolla. Maajoukkuetehtävissä ovat myös nuoret Aatu Kujanpää ja Ville Tikkanen, jotka ovat Suomen U19-maajoukkueen leirillä Eerikkilässä. Kaikki kolme palaavat Seinäjoelle torstai-iltana, mutta vielä ei ole tiedossa ovatko he käytettävissä perjantain ottelussa.

Harjoituspeli SJK - FC Haka, perjantaina 24.2. kello 15.00 Wallsport Areenalla. Otteluun on vapaa pääsy.

Lisää uutisia