AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 21.2.2017

Ilves Edustus Oy teki viime tilikaudella positiivisen tuloksen

Ilves Edustus Oy teki viime tilikaudella positiivisen tuloksen

Ilveksen jalkapallon edustusjoukkueen toimintaa pyörittävä Ilves Edustus Oy teki viime tilikaudella jälleen positiivisen tuloksen.

Yhtiön liikevaihto kasvoi edelliseen vuoteen nähden 26 % ja myös yhtiön liiketoiminnan muut tuotot kasvoivat lähes 50 %. Ilves Edustus Oy teki lopulta 51 000 euroa voittoa.

- Viime kausi oli meille erittäin hyvä urheilullisesti sekä taloudellisesti. Yhtenä pääteemana kauteen lähdettäessä oli organisaation toiminnan kehittäminen ja tulevaisuuden suuntaviivojen tarkentaminen. Otimme viime kauden aikana suuria harppauksia eteenpäin organisaatiotasolla ja pystyimme kehittämään toimintaamme siihen suuntaan kuin halusimme. Oli erittäin hienoa, että pystyimme tekemään kaiken tämän ja silti onnistuimme pitämään yhtiön tuloksen positiivisena, toteaa toimitusjohtajana toiminut Toni Hevonkorpi Ilveksen verkkosivuilla.

- Positiivinen tilinpäätös on hyvä osoitus siitä, että olemme onnistuneet strategisissa valinnoissamme. Hyvä tulos auttaa meitä niin pelaajahankinnoissa kuin yhteistyökumppanineuvotteluissa. Haluamme jatkaa organisaation toiminnan kehittämistä strategiamme mukaisesti ja hyvä taloudellinen tulos antaa siihen hyvät mahdollisuudet, puheenjohtajana toiminut Tomi Erola puolestaan kommentoi.

Ilves Edustus Oy on toiminut viiden tilikauden ajan. Kaikkina viitenä kautena yhtiö on saavuttanut sekä urheilulliset että taloudelliset tavoitteensa. Taloudessa tämä merkitsee sitä, että yhtiön jokainen tilikausi on päättynyt positiiviseen tulokseen. Yhtiön omistaa Ilves ry.

Lisää uutisia