AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 18.2.2017

VPS isännöi MuSa:a sunnuntaina - "Parannettavaa riittää"

VPS isännöi MuSa:a sunnuntaina - "Parannettavaa riittää"

Petri Vuorisella ja Vepsulla ovat tavoitteet korkealla. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS kohtaa sunnuntaina Musan Salaman. Ottelu on vaasalaisille Suomen Cupin lohkovaiheen viimeinen kotiottelu.

VPS:lla on alla tärkeä voitto Jarosta. Vaikka peli ei päävalmentaja Petri Vuorisen mukaan ollut Vepsulta erityisen hyvä, oli kuitenkin tärkeää, että joukkue taisteli siitä voiton.

– Parannettavaa riittää ja siitä lähtökohdasta lähdetään tähän otteluun, että kehitetään niitä asioita, mitkä Jaroa vastaan eivät onnistuneet, Vuorinen kommentoi.

Kakkosdivarin MuSa ei ole vastustajana järin tuttu, mutta joukkueen pelaamista on opiskeltu menneellä viikolla.

– Olemme videolta katselleet heidän pelejään vähän, mutta meillä on omassa pelissä asioita, joihin keskittää fokus pääosin. Totta kai pitää ottaa tiettyjä asioita huomioon myös MuSasta.

Viime peli ei ollut parasta Vepsua ja toissa pelissä oli paljonkin tyytymättömyyttä pääluotsissa aiheuttaneita asioita. Vuorinen paaluttaa kuitenkin, ettei alemman sarjatason joukkuetta vastaan ole hankalampi asennoitua.

– Tavoitteemme ovat korkealla ja se on iso kuva Suomen Cupin osalta, mitä haluamme saavuttaa. Yksittäiset pelit eritellään sitten vielä siitä. Meillä on aina eri teema eri peleissä ja sen pitää auttaa keskittymisessä. Se, mitä harjoitellaan viikolla, tulee näkyä pelissä. Se on tavoite aina voittamisen lisäksi, Vuorinen toteaa.

Perjantain valmistavista treeneistä oli useampi pelaaja poissa flunssan takia. Näin ollen kokoonpanon kanssa on vielä kysymysmerkkejä ilmoilla.

– Sunnuntaina aamulla katsotaan viimeisen kerran ketä on terveenä ja ilmoitetaan sitten avauskokoonpano pelaajillekin.

Ottelu Fennia Arenalla alkaa sunnuntaina kello 13.30.

Lisää uutisia