AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 18.2.2017

​Kuqi ennen Pallo-Iirot -ottelua: "Pitää olla huolellisempi"

​Kuqi ennen Pallo-Iirot -ottelua: "Pitää olla huolellisempi"

Shefki ei aliarvioi Pallo-Iiroja. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen Cupin ottelut jatkuvat Javenture Areenalla lauantaina, Kun FC Inter saa vastaansa Kolmosessa pelaavan Pallo-Iirot.

Interin ja Pallo-Iirojen ottelun piti alun perin alkaa myöhemmin illalla, mutta mutkaton yhteistyö paikallisvastustaja TPS:n kanssa mahdollisti ottelun aikaisemman alkamisajankohdan.

Lauantaina Javenturelle vieraaksi saapuva Pallo-Iirot on saanut kovaa kyytiä alkulohkonsa otteluissa. Joukkue on hävinnyt kaikki kolme pelaamaansa ottelua. Maalierokin on tyly 1-11. Ainoan maalinsa joukkue onnistui tekemään ottelussa EIF:aa vastaan

Interin saldo kolmesta pelatusta ottelusta on kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Päävalmentaja Shefki Kuqi haluaa jatkaa joukkueen tappiotonta putkea lauantaina.

- Haluamme voittaa, se on selvä asia. TPS-pelissä olimme huolimattomia maalin edessä, mikä maksoi lopulta voiton. Nyt meidän täytyy olla huolellisempia ottelun loppuun asti, korostaa Kuqi.

Kuqin mukaan joukkue käy huolellisesti läpi edellisten otteluiden tapahtumat ja pyrkii parantamaan sitä kautta kokonaisuutena joukkueen pelaamista.

- TPS-pelin tapahtumat on käyty läpi joukkueen kanssa. Tuon pelin jälkeen olemme jälleen saaneet harjoitella viikon. Tavoitteena on parantaa koko ajan, sanoo Kuqi.

Kuqi korostaa myös, ettei joukkueella ole varaa aliarvioida vastustajaa.

- Vaikka Iirot pelaavat meitä alemmalla tasolla, emme tule aliarvioimaan heitä. Valmistaudumme joka otteluun samalla tavalla. Olemme varmasti valmiina heti alusta lähtien, lupaa Kuqi.

Interin kokoonpanosta puuttuvat lauantaina pikku kolhujen takia Njazi Kuqi, Julien Faubert ja Mika Mäkitalo. Kolmikon lisäksi pitkäaikaispotilaat Jere Koponen, Kalle Kauppi ja Arttu Hoskonen ovat edelleen luonnollisesti vielä sivussa.

Suomen Cupin ottelu Inter-Pallo-Iirot pelataan lauantaina Javenture Areenalla kello 15.00 alkaen.

Lisää uutisia