AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 17.2.2017

KuPS jatkoi voittolinjalla - "Väsyneen oloista peliä"

KuPS jatkoi voittolinjalla - "Väsyneen oloista peliä"

Kuopion Palloseura jatkaa Suomen Cupia voitokkaissa tunnelmissa, kun Haka kukistui Kuopio-hallissa pelatussa neljännen lohkovaiheen kierroksen kotiottelussa 1-0.

Laitahyökkääjä Solomon Duah viimeisteli kuopiolaisten voittomaalin 25 peliminuutin kohdalla hyökkääjä Gbolahan Salamin riistettyä pallon Haka-puolustajalta. Duah viimeisteli tämän talven neljännen cup-osumansa. Muita onnistumisia ei pelissä enää nähty. Kuopiolaiset jatkavat sarjataulukon kärkipaikalla puhtaalla pelillä. Haka pelasi hyvin tarjoten kuopiolaisille tiukan vastuksen.

- Oli väsyneen näköistä peliä. Me ei pelattu omaa peliä. Haka pysyi etupuolella ja pelasi hankalaa jalkapalloa. Toisella jaksolla me pelattiin tosi heikosti, voittoon on oltava tyytyväinen, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara totesi.

- Me syöteltiin paljon taakse ja tehtiin pelissä paljon sellaista mikä ei kuulu meidän omaan energiseen pelaamiseen. Pikkuisen väsyneitä oltiin. Voittoon pitää olla tyytyväinen, kun se tulee vähän heikommallakin pelillä. Haka puolusti parhaiten täällä Kuopiossa käyneistä vierasjoukkueista ja pelasi hyvin, Honkavaara totesi.

Positiivistakin Honkavaara löysi esityksestä.

- Vaihtopelaaja Joni Mäkelä toi hyvää energiaa pelaamiseen. Pelaamisessamme oli rakenteellisia ongelmia, me avattiin peliä tosi pitkään eikä menty eteenpäin silloin kun väylä aukesi. Kaikki nopeat hyökkäykset kääntyivät hitaiksi hyökkäyksiksi. Oli vähän väkinäinen ja tukkoinen esitys, KuPS-valmentaja arvioi voitto-ottelua.

Lisää uutisia