AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 16.2.2017

Toni Korkeakunnas: "Puolustaminen toimi hyvin"

Toni Korkeakunnas: "Puolustaminen toimi hyvin"

Maalin tehnt Fareed Sadat sai kehuja osumastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti otti keskiviikkona hyvän päänahan hallitsevasta Viron mestarista FCI Tallinnasta. Ottelun ainoasta maalista vastasi Fareed Sadat.

- Maali oli juuri sellainen kun haluamme. Olen tosi ilahtunut Sadatin osumasta. Hyökkääjä elää maaleista ja hänelle on myös lempeästi naljailtu niiden puutteesta, mutta tänään hän teki ison maalin. Nämä ovat tärkeitä osumia nuorelle hyökkääjälle, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoo FC Lahden sivuilla.

FC Lahden maalilla Aleksandr Vasjutin selvisi vähillä torjuntatöillä.

- Puolustaminen toimi hyvin, eikä vastustajalla ollut montaa paikkaa, vaikka toisella puoliajalla puolustuslinjassamme oli peräti kolme viime vuoden akatemiapelaajaa. Tässä pelissä oli paljon hyviä juttuja ja pala palalta rakennetaan eteenpäin.

Topparina täydet minuutit jälleen luutinut 17-vuotias Paavo Voutilainen pelasi kuin aikamies. Myös Masa Malen sai Korkeakunnakselta kehuja.

- Voutilainen pelaa illasta toiseen kuin olisi aina ollut näissä peleissä mukana. Malen on myös tullut akatemian kautta ryhmäämme mukaan ryminällä. Hän on erittäin mielenkiintoinen pelaaja, joka parantaa koko ajan, "Toke" kehuu.

Kaiken kaikkiaan voitto maistui päävalmentajasta makealle.

- Hallitsevan Viron mestarin päänahka on aina kova juttu, ei näitä kansainvälisiä voittoja suomalaisilla joukkueilla liikaa ole, Korkeakunnas tietää.

FC Lahti pelaa seuraavan kerran ensi viikon tiistaina Mikkelissä, jossa Suomen Cupin ottelussa tulee vastaan MP.

Lisää uutisia