FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.07 // 16.2.2017

KuPS kohtaa perjantaina perinteikkään cup-joukkueen

KuPS kohtaa perjantaina perinteikkään cup-joukkueen

Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura pelaa perjantai-iltana jälleen Kuopio-hallissa oman kotiyleisön edessä. Respect Suomen Cupin E-lohkon neljännen kierroksen kamppailussa vastaan asettuu perinteikäs valkeakoskelaisseura FC Haka. Ottelu alkaa klo 18.

KuPS pelaa perjantaina cupin lohkovaiheen viimeisen kotiottelunsa ja samalla myös tämän kevään viimeisen ottelunsa Kuopio-hallissa.

- Hyvällä mielellä Haka-peliin lähdetään. Tallinnan-reissun jälkeen kaikilla pelaajilla on nyt pelejä alla. Joukkueessa on hyvä virinä ja meillä on hyvä rutiini omaan pelaamiseen. Siksi fiilis on luottavainen, päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo.

Haka-ottelu pelataan nimekkäimmällä ykkösnyrkillä.

- Terveystilanne on hyvä ja kaikki pelaajat ovat ehjänä puolustaja Hamed Coulibalya lukuunottamatta, joka on hänkin sieltä tulossa, valmentaja kertoo.

FC Haka on pelannut cupin otteluissaan hyvää peliä pitäen vastustajiaan tiukoilla. Vaativa ottelu on luvassa perjantai-illallekin.

- Vastustaja on hyvä Ykkösen joukkue. Haka on osoittanut talven aikana oman vaarallisuutensa. Haka oli tosi pirteä Lahtea vastaan ja oli loppuun asti voitossa kiinni. Haka pisti hyvin kampoihin myös Ilvekselle. Joukkueessa on kovia pelaajia ja vaarallisia yksilöitä kuten Kalle Multanen, Emenike Mbachu ja Anton Popovitch, Honkavaara muistuttaa.

Kevättalven pitkä harjoituskausi alkaa olla nyt puolivälissä. Kuopiolaiset ovat pelaamisen kehittämisessä valmentajan mielestä hyvässä aikataulussa.

- Tämä aika on pitkän kevään raskain vaihe treenaamisessa. Harjoituskauden alku meni jopa hieman nopeammin kuin etukäteen ajattelin. Puolitoista kuukautta on nyt treenattu koko joukkueen kanssa ja pelaajista on saatu paljon hyvää tietoa. Vielä me pystytään parantamaan omaa peliämme. Tosi hyvässä aikataulussa me ollaan pelin kehittämisen suhteen, luotsi kiittelee.

Lisää uutisia