AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 14.2.2017

​Stallhagen IFK Mariehamnin tueksi – oma GULD-olut panimolta

​Stallhagen IFK Mariehamnin tueksi – oma GULD-olut panimolta

Stallhagenin panimo on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen IFK Mariehamnin kanssa.

IFK Mariehamnin mestaruus on innoittanut Stallhagenin panimomestarin valmistamaan GULD-oluen eli korkealuokkaisen ja raikkaan pilsin – todellisen fanien juhlaoluen.

Stallhagen aloitti syksyllä 2016 laajennusprojektin, jonka myötä panimon kapasiteetti nousee 2,3 miljoonaan litraan. Rakennustöiden odotetaan valmistuvan vuoden 2017 loppuun mennessä. Suurempi kapasiteetti mahdollistaa markkinointikanavien laajentamisen. Stallhagenin tuotemerkki on tunnettu ja arvostettu ruotsinkielisessä Suomessa.

Yhteistyö IFK Mariehamnin kanssa on Stallhagenille tärkeä askel näkyvyyden lisäämiseksi Manner-Suomen markkinoilla, joilla tietyistä pistoista huolimatta tuotemerkki on vielä melkoisen tuntematon. Yhteistyö antaa myös mahdollisuuden olla mukana yritysryhmässä, joka IFK Mariehamnin kautta tukee ahvenanmaalaista urheiluelämää.

Stallhagenin slogan "Drick Mindre – Drick Bättre" tukee sekä IFK Mariehamnia että Stallhagenin imagoa ja tavoitetta tuoda parempaa olutkulttuuria urheiluyhteyksiin. Stallhagen pyrkii ennen kaikkea valmistamaan monipuolisen valikoiman oluita nostaakseen kulinaarista tietoisuutta oluen ja ruoan yhdistämiseen liittyen.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia