AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2017

​RoPS:n Roiha: "Ahdas taistelupeli odotettavissa"

​RoPS:n Roiha: "Ahdas taistelupeli odotettavissa"

RoPS kohtaa OPS:n lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS palaa Ounashalliinsa lauantaina, kun Suomen Cupin ottelussa vieraaksi saapuu Ykkösen OPS.

RoPS haki viikko sitten Arina Areenalta niukan 2-1-voiton Ykkösen toisesta oululaisseurasta AC Oulusta ja molemmista rovaniemeläismaaleista vastasi Simo Roiha.

- Painin vähän sen kanssa, että pitäisikö olla hyvä mieli vaiko ei. Ja itse asiassa fiilikset ei ole kummoiset, Roiha toteaa.

- Tietenkin maaleista ja voitosta jäädään plussan puolelle, vaikea vierasottelu ja näin. Mutta en ollut kovin tyytyväinen omaan enkä joukkueen peliin. Jotenkin koko joukkueella oli tyytymätön fiilis pelin jälkeen, joka omasta mielestäni on pelkästään hyvä asia. Meidän peli ei todellakaan ollut valmista.

Oma selityksensä on ainakin se, että ottelu oli RoPS:lle ensimmäinen isokokoisella kentällä. Nyt edessä on jälleen kamppailu Ounashallin pienellä kentällä ja tämä ei Roihaa täysin miellytä.

- Siitä tulee taas kova ja fyysinen vääntö. Jotenkin tuntuu, ettei tästä Ounashallin kotikentästäkään ole meille paljoa apua. Auttaisi, jos pelaisimme isommalla kentällä. Se olisi meidän joukkueelle paljon helpompaa.

- Mutta tällä kentällä vastustajaltakin tulee varmasti kovaa prässiä. Odotettavissa on ahdas taistelupeli. Pitää vain laittaa pallot paikoista maaliin, niin eiköhän sillä reseptillä kolme pistettä oteta, Roiha suunnittelee.

Cupin ottelu RoPS-OPS alkaa Ounashallissa lauantaina kello 12.00.

Lisää uutisia