AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.05 // 2.2.2017

Jasse Tuomisella riittää luottoa FC Lahteen

Jasse Tuomisella riittää luottoa FC Lahteen

Jasse Tuominen teki läpimurtonsa viime kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Kauteen 2017 valmistautuminen on alkanut jo täydellä teholla harjoituspelien ja Suomen Cupin lohkovaiheen otteluiden myötä.

FC Lahden joukkue on kokenut viime kauteen nähden jonkin verran muutoksia. Lähtijöiden listalla ovat mm. Tomi Maanoja, Jani Tanska, Duarte Tammilehto ja Kalle Multanen. Tulijoiden listalla puolestaan komeilee Loorents Hertsin, Kalle Taimen, Igor Jovanovićin ja Hendrik Helmken kaltaisia pelureita.

- Nyt alkaa näyttämään ihan hyvältä. Uskon, että meillä on mahdollisuudet. Pitää saada hitsattua porukka kunnolla yhteen. Harjoituskaudella on tärkeää, että löydetään yhteinen sävel. Meillä on paljon potentiaalia, mutta nuoresta jengistä pitää löytyä vastuunkantajia. Siinä on itsellänikin yksi harppaus otettavana. Vaikka en ole vanha kaveri, niin rupean olemaan joukkueen keskikastia iän puolesta, Jasse Tuominen kertoo FC Lahden sivujen haastattelussa.

Kuhnurien miehistö vilisee mielenkiintoisia tulevaisuuden lupauksia. Kuka on seuraava "Jasse Tuominen" tehden läpimurron liigan eliittiin?

- Oskari Kekkonen ja Paavo Voutilainen ovat potentiaalisia kavereita. Fareed Sadatilta voi odottaa ehkä enemmän kuin viime kaudella, vastuuta on luvassa, Tuominen uumoilee.

Tuomisen koko haastattelu on luettavissa täältä.

Lisää uutisia