AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 30.1.2017

KuPS:n Alaharjula on aloittanut pelikauden 2017 tehokkaasti

KuPS:n Alaharjula on aloittanut pelikauden 2017 tehokkaasti

KuPS:n hyökkääjä Patrik Alaharjula on aloittanut pelikautensa erittäin tehokkaalla tavalla.

Hyökkääjä on pelannut tämän vuoden puolella kolme ottelua, joissa on iskenyt jo neljä maalia. Alaharjula onnistui maalinteossa HIFK-ottelussa laitahyökkääjä Joonas Nissisen keskityksestä ja JJK-ottelussa puolustaja Tuomas Rannankarin syötöstä.

Alaharjula viimeisteli lauantaina Mikkelissä MP:ta vastaan kahdesti, ensin keskikenttäpelaaja Ville Saxmanin esityöstä ja sitten puolustaja Sebastian Sorsan hienosta syötöstä. KuPS voitti pelin 5-0.

- On todella hyvä saada onnistumisia heti kauden alkuun, hyökkääjä iloitsee KuPS:n sivuillla.

- Saxman tuli oikeata laitaa pitkin ylöspäin. Ville sai pallon jotenkin mukaansa, ajautui laitaan ja syötti takaviistoon maalin eteen. Otin pallon ilmasta haltuun, kaaduin siinä ja nousin nopeasti takaisin ylös ja vedin vasurilla pallon maaliin, Alaharjula kuvailee 4-0 -osumaansa.

- Toisessa osumassani Sebastian Sorsa teki loistavan pallonriiston hyökkäysalueella. Olin kahden topparin välissä, Sebalta tuli hyvä syöttö linjan taakse ja pääsin siitä viimeistelemään, Patrik kuvailee puolestaan 5-0 -maalia.

Kuopiolaiset saavuttivat Mikkelistä komean voiton ja KuPS jatkaa E-lohkon kärkipaikalla täysin sarjapistein.

- MP:llä oli alussa pari vaarallista tilannetta. Sen jälkeen kun hyökkääjät Ats Purje ja Gbolahan Salami tekivät maalinsa, ei MP:llä ollut enää tilanteita kun vapauttavat maalit saatiin, hyökkääjä iloitsee.

Lisää uutisia