AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 30.1.2017

Keskikentän moottori jatkaa VPS:ssa pitkään

Keskikentän moottori jatkaa VPS:ssa pitkään

Juho Lähde jatkaa Vaasassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura kertoo verkkosivuillaan jatkaneensa sopimustaan Juho Lähteen, 25, kanssa. Alun perin sopimusta VPS:n ja Lähteen välillä oli enää tämä kausi.

Sopimukseen tulee lisää 2+1 vuotta, eli Lähde jatkaa seurassa ainakin kauden 2019 loppuun saakka ja sopimus sisältää myös option kaudesta 2020.

Lähde tuli Vepsuun kesken kauden 2015 SJK:sta. Hän on ehtinyt pelata Palloseurassa jo 45 ottelua ja tehdä kolme maalia. Lähde on TPS:n kasvatti ja läpikäynyt maajoukkueet U15-ikäluokasta aina alle 21-vuotiaisiin saakka. Kaikkiaan Suomi-paidan turkulainen on pukenut päälleen 44 kertaa.

– Hienoa että olemme ajoissa asialla. Yleensä jatkosopimuksia julkistellaan loppusyksystä, mutta olemme aloittaneet muutamien pelaajien kanssa neuvottelut jo nyt. Niitä käydään nimenomaan pidemmistä sopimuksista. Juho sattui nyt olemaan ensimmäinen näistä pelaajista, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi tuoretta sopimusta.

– Juho on sopimuksensa täysin ansainnut ja tahtotila oli molemmilla sama. Juho ilmeisesti viihtyy täällä hyvin ja me haluamme, että hän on täällä pitkään.

Lisää uutisia