FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2017

Ilves ja Tariq Kazi kolmivuotiseen sopimukseen

Ilves ja Tariq Kazi kolmivuotiseen sopimukseen

Ilves kertoo verkkosivuillaan solmineensa kolmivuotisen pelaajasopimuksen 16-vuotiaan Tariq Kazin kanssa.

Nelivuotiaana Ilves Futis-Liigan Takahuhdin kaupunginosajoukkueessa jalkapallon aloittanut "Tarkka" on pelannut koko uransa Ilveksen junioreissa.

Oikeana puolustajana parhaiten viihtyvä Kazi nostettiin täksi talveksi junioreista edustusjoukkueen harjoitusvahvuuteen. Hänen hyvät otteensa alkutalven harjoituksissa ja otteluissa riittivät vakuuttamaan Jarkko Wissin ja muun valmennuksen siitä, että "Tarkka" on ansainnut sopimuksen edustusjoukkueeseen.

- Tuntuu tosi hyvältä ja on hienoa saada sopimus oman kasvattajaseuran edustusjoukkueeseen. Tämä on iso askel eteenpäin omalla urallani. On erityisen hienoa päästä Jarkko Wissin valmennukseen sekä harjoittelemaan päivittäin hyvien pelaajien kanssa, joilta tulen varmasti oppimaan paljon uutta, Kazi toteaa Ilveksen sivuilla.

Lisää uutisia