AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 22.1.2017

​IFK Mariehamn taipui niukasti Floralle

​IFK Mariehamn taipui niukasti Floralle

Grönvitt taipui niukasti Floralle. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn joutui tunnustamaan sunnuntaina pelatussa harjoitusottelussa virolaisen FC Floran niukasti paremmaksi lukemin 0-1.

Ottelun ainoa maali syntyi jo 14. minuutilla, kun Floran Rauno Sappinen pääsi nopean vastahyökkäyksen päätteeksi sijoittamaan pallon ohi IFK-maalilla pelanneen Marc Nordqvistin.

Kaikkineen ottelu oli tasainen ja varsin hyvätempoinen, mutta maalipaikkoja ei kummassakaan kenttäpäässä kovin runsaasti nähty. Lähimpänä osumaa Grönvitt oli, kun pirteästi esiintynyt uusi hankinta Robbin Sellin pamautti vasurillaan voimalla, mutta suoraan Flora-toppari Madis Vihmannin naamaan ja Vihmann pelasti tällä todennäköisen osuman.

- Kokonaisuutena voi olla tyytyväinen, mutta meillä oli hiukan ongelmia Floran aggressiivisen prässin kanssa. Tauon jälkeen tulimme erittäin hyvin ja hallitsimme 15-20 minuuttia selvästi, IFK:n kakkosluotsi Daniel Norrmén sanoi.

- Näkyi myös, että Flora on valmistautumisessaan meitä jonkun viikon edellä, kun heidän sarjansa alkaa jo maaliskuun alussa.

IFK Mariehamn sunnuntaina: Marc Nordqvist - Aapo Mäenpää (46. Petter Hemming), Kristian Kojola, Jani Lyyski, Bobbie Friberg Da Cruz (75. Axel Dahlblom) - Robbin Sellin (55. Brian Span), Philip Mantilla (55. Amos Ekhalie), Gabriel Petrovic (75. Joel Karlström), Robin Sid (55. Joel Mattsson) - Rezgar Amani, Lucky Mkosana (55. Aleksei Kangaskolkka)

Lisää uutisia