AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 22.1.2017

Hyviä näyttöjä VPS:n testimiehiltä - "Viikonloppuna käydään läpi asioita"

Hyviä näyttöjä VPS:n testimiehiltä - "Viikonloppuna käydään läpi asioita"

VPS:lla oli lauantaisessa ottelussa Umeå FC:ta vastaan kentällä tukku viikolla näyttöjä antamassa olleita pelaajia.

Testimiehistä maalisyötön antanut Markus Jürgenson pelasi hyvin. Maalivahteja ei tässä pelissä paljoa haastettu, mistä oltiin keskusteltu jo ennen peliä. Marko Meerits aloitti ja toisella puoliajalla tolppien väliin asteli Ricardo. Kim Böling pelasi keskikentällä 90 minuuttia ja Ilari Antila ottelun lopussa vasempana pakkina.

– Jürgenson näytti, että jo tammikuussa hän on 90 minuutin kunnossa. Hän osallistui peliin aktiivisesti molempiin suuntiin. Maalivahtien kohdalla harjoitusviikko on varmasti tätä yksittäistä peliä suurempi mittari.

- Böling suoritti keskikentällä hyvin tehden hienoja oivalluksia ja antaen hyviä syöttöjä ja Antila täytti lopussa paikkansa puolustuksessa, Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi testipelaajien suorituksia.

Lauantaina huilannut, mutta testissä oleva nuori maalivahti Samu Volotinen jatkaa joukkueen mukana. Nuori ruotsalaispakki Anton Agrest pelasi ottelussa Umeån paidassa ottelun lopussa. Volotista lukuunottamatta muut testimiehet eivät osallistu ensi viikolla harjoituksiin.

– Tässä viikonlopun aikana käydään asioita läpi testipelaajien suhteen ja katsotaan sitten, miten hommat etenevät viikonlopun jälkeen, Vuorinen sanaili.

Lisää uutisia