AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 21.1.2017

VPS kaatoi Umeån Morrisseyn maalilla

VPS kaatoi Umeån Morrisseyn maalilla

Vepsun maali merkittiin Steven Morrisseylle. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura pelasi lauantaina kauden ensimmäisen harjoitusottelun Umeå FC:tä vastaan. Ottelu päättyi Vepsun 1-0 -voittoon.

Ottelun kulku oli läpi pelin selkeä. Vepsu hallitsi palloa ja yritti murtautua Umeån tiiviin 4-4-2 -puolustuksen sisälle. Vierasjoukkue puolestaan luotti terävään vastaiskupeliin.

– Kiitos Umeålle, että tulivat tänne. Peli oli suurin piirtein sellainen kuin odotimme sen olevan. Vieraat pelasivat hyvää futista ja antoivat hyvän vastuksen. Peli oli heiltäkin onnistunut, päävalmentaja Petri Vuorinen jutteli pelin jälkeen.

Ensimmäisellä jaksolla Vepsu sai muutaman tilanteen. Erikoistilanteiden jälkitilanteista pääsivät yrittämään Aatu Laatikainen ja Joonas Vahtera. Puolittaisia läpiajoja oli jokunen, joista paras varmasti Juha Hakolan yritys. Puoliaikatulos oli kuitenkin 0-0.

Toisella jaksolla VPS onnistui lopulta maalinteossa, kun 80. minuutilla testimies Markus Jürgensonin kova keskitys ponnahti Steven Morrisseyn rinnasta maaliin. Näin ollen voitto kirjattiin isännille lukemin 1-0.

– Vaikka pääsimme harjoittelemaan hyökkäyspeliämme ja kiitettävät asiat olivat tämän pelin osalta murtautumisvaihe ja reagointi pallonmenetyksien jälkeisissä tilanteissa, emme saaneet ehkä aivan niin montaa paikkaa kuin olisimme halunneet, Vuorinen analysoi.

VPS lauantaina:
Meerits (46' Ricardo) – Jürgenson, Koskimaa (65' Lahti), Viitikko (57' Lampi), Engström – Laatikainen, Böling, Vahtera (46' Morrissey), Soiri (43' Levänen), Hakola (65' Antila) – Clennon (46' Voutilainen)

Lisää uutisia