AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 21.1.2017

Muurinen: "Tärkeä saada tällaisia otteluita"

Muurinen: "Tärkeä saada tällaisia otteluita"

"Ana" sai paljon informaatiota lauantain ottelusta. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK taisteli Suomen Cupin avauksessaan lauantaina viime hetkien osumalla 2-2-tasapelin Grankulla IFK:ta vastaan.

Ottelu GrIFK:ta vastaan oli HIFK:lle vuoden toinen ottelu. Nuorista pelaajista Antti Ulmanen, Tommi Jyry, Nikolas Saira, Joonas Salmi ja Tuukka Andberg pelasivat ensimmäisen virallisen ottelunsa IFK-paidasssa. GrIFK oli HIFK:lle hankala vastustaja.

– Tämä oli vaikea, mutta peli-intensiteetiltään hyvä ottelu. Samalla tämä oli meille ensimmäinen täysimittainen ottelu tänä vuonna. GrIFK teki meidän pelaamisen sopivalla tavalla vaikeaksi. Vastustaja oli taisteluvalmis ja energinen joukkue. Paikkojen puolesta kumpi tahansa olisi voinut voittaa ottelun. Tällaisia otteluita on tärkeä saada alle ennen liigakauden alkua, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoi.

- Näimme tänään paljon nuoria pelaajiamme kentällä. Olen tyytyväinen siihen, ettei ollut helppoa. Totta kai lähdemme voittamaan jokaista ottelua, mutta tällaisten otteluiden jälkeen jää paljon kehitettävää. Tämä ottelu antoi meille selviä merkkejä siitä, mitä asioita kannattaa harjoitella ja tehdä vielä enemmän. Tämä oli startti. Nyt edessä on kahden viikon harjoittelutauko, kunnes Suomen Cup jatkuu.

Lisää uutisia