AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 21.1.2017

FC Lahden cup-avaus ei tyydyttänyt - "Hermostunutta peliä"

FC Lahden cup-avaus ei tyydyttänyt - "Hermostunutta peliä"

Lopun tasoitus jäi FC Lahden ilonaiheeksi. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden avaus Suomen Cupissa päättyi 1-1-tasapeliin Hakaa vastaan ja esitys jätti parantamisen varaa.

Ottelun jälkeen Kuhnuriluotsi Toni Korkeakunnas ei ollut tyytyväinen suojattiensa otteisiin. Hänen mukaansa pelistä puuttui ajatus ja maltti. Hän jakoi kiitosta myös kurinalaiselle vastustajalle.

- Se oli hermostunut esitys. Varsinkin ensimmäinen jakso oli hermostunutta ja ratkaisuista puuttui ajatus. Emme tehneet niitä asioita, joita olimme harjoitelleet. Toiselle jaksolle teimme hieman muutoksia ja peli parani hieman. Viimeisistä ratkaisuista kuitenkin puuttui maltti. Emme pelanneet omalla tasollamme. Turnauksen kannalta tasoitus oli kuitenkin tärkeä, Korkeakunnas analysoi.

Laidalla vaarallisesti viilettänyt Loorents Hertsi oli Korkeakunnaksen kanssa samoilla linjoilla. Alkuottelun laitahyökkääjän viilettänyt lahtelainen pelasi ottelun loppupuoliskon laitapakkina. Hän löysi omasta pelistään kuitenkin paljon parannettavaa.

- Se oli hermostunutta peliä. On kuitenkin hyvä, että saimme kauden käyntiin. Omassa pelissäni on vielä paljon viilattavaa ja yhteispelissä uusien pelaajien kanssa hakemista. Tästä on hyvä lähteä parantamaan seuraavaan peliin ja tehdä niitä juttuja kentällä, joita olemme harjoitelleet, Hertsi kertoi.

Lisää uutisia