AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 18.1.2017

Inter-hankinta Faubert: "Olen johtajatyyppi kentällä"

Inter-hankinta Faubert: "Olen johtajatyyppi kentällä"

FC Inter julkaisi eilen tiistaina pelaajasopimuksen meritoituneen Julien Faubertin kanssa.

Urallaan mm. Real Madridia, West Hamia ja Bordeauxia edustanut Faubert on saanut jo hyvän kuvan joukkueesta.

- Olen harjoitellut joukkueen mukana viime viikosta lähtien. Olen saanut hyvän kuvan joukkueesta. Uskon, että pystymme saavuttamaan menestystä tällä kaudella, sanoo Faubert.

Faubertin henkilökohtaiset tavoitteet ovat myös korkealla. Pelaaminen jämäsijoista ei miestä kiinnosta.

- Haluan voittaa otteluita ja pokaaleja. Se on tavoitteeni, lataa Faubert.

Keskikentän laidalla ja keskustassa pelaava Faubert toivoo myös pystyvänsä auttamaan Interin nuoria pelaajia korkeammalle tasolle.

- Olen johtajatyyppi kentällä. Minulla on kokemusta paljon monista maista ja kilpailuista. Uskon, että pystyn auttamaan omalla kokemuksella nuoria pelaajia. Olen ollut itse samassa tilanteessa joskus ja haluan nyt vastaavasti jakaa tietoa nuoremmille, lupaa Faubert.

Faubertin tasoisen pelaajan siirtyminen Veikkausliigaan ei ole ihan jokapäiväistä herkkua. Kokenut pelaaja vakuuttui kuitenkin Interin suunnitelmista tulevaisuuden suhteen.

- Seuran, joukkueen ja valmennusjohdon näkemykset ja visiot tulevaisuuden suhteen ovat yhteneväiset minun kanssani. Haluan olla osa tätä projektia ja auttaa seuraa tavoitteissaan. Tietysti Shefki kunnianhimoisena valmentajana teki minuun vaikutuksen myös. Uskon, että tein oikean valinnan siirtyessäni Interiin, toteaa Faubert.

Lisää uutisia