AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 16.1.2017

Viisi nuorta lahjakkuutta HIFK:n riveihin

Viisi nuorta lahjakkuutta HIFK:n riveihin

Veikkausliigakauteen 2017 valmistautuva HIFK on tehnyt pelaajasopimukset viiden Suomen nuorten maajoukkueissa esiintyneen pelaajan kanssa.

HIFK:n verkkosivujen mukaan joukkueeseen liittyvät Eero Hyökyvirta, Antti Ulmanen, Kristian Heinolainen, Nikolas Saira ja Tommi Jyry.

Ulmasen, Jyryn ja Sairan pelaajasopimukset ovat kaksivuotisia ja Heinolaisen, sekä Hyökyvirran yksivuotisia.

– Kyse on poikkeuksellisen taitavista nuorista lupauksista. Kaikki pelaajista ovat urallaan siinä vaiheessa, että heidän täytyy ehdottomasti saada pelata miesten sarjoissa. Olemme tällä hetkellä ainoa seura, joka tarjoaa Veikkausliigan lisäksi mahdollisuuden pelata A-junioreiden SM-sarjaa sekä Ykköstä, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo seuransa sivuilla.

Kaikki viisi pelaajaa ovat 17-vuotiaita eli he voivat ikänsä puolesta edustaa myös HIFK:n A-junioreita, jotka osallistuvat jälleen tänäkin vuonna SM-karsintaan.

– Näillä pelaajilla on valtava potentiaali ja he ovat pelanneet poikamaajoukkueissa. Tavoitteena on löytää jokaiselle omaa tasoa vastaava sarja. Aluksi katsotaan miten poikien eväät riittävät liigatasolle asti. He tulevat varmasti pelaamaan myös yhteistyöseura Gnistanin ja A-junioreiden kanssa. Kaikki heistä ovat mielenkiintoisia pelaajatyyppejä omissa pelirooleissaan. Jokainen tulee kuitenkin saamaan mahdollisuutensa liigajoukkueen kanssa, Muurinen sanoo.

Lisää uutisia