AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 14.1.2017

Pyhärannan sopimus sinetti - Viljala ei jatka JJK:ssa

Pyhärannan sopimus sinetti - Viljala ei jatka JJK:ssa

Ville Viljalan JJK-pesti jäi yhteen kauteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Maalivahti Jere Pyhärannan perjantaina julkistettu sopimus JJK:n kanssa merkitsee samalla sitä, että Ville Viljala ei joukkueessa jatka enää kaudella 2017.

JJK:lla on sopimus maalivahdeista myös Teppo Marttisen kanssa ja Pyhärannan saapuminen tarkoittaa, että joulukuun ajan myös JJK:n mukana harjoitellut Ville Viljala ei jatka Kettupaidassa. Päävalmentaja Juha Pasoja sanoo, että päätöstä pohdittiin pitkään, eikä se ollut helppo.

- Päätös oli vaikea. Ville tuli alun perin vain alkukauden tuuraajaksi viime vuonna, mutta lopulta hän teki maalilla ison duunin, pelasi erittäin hyvän kauden ja oli yksi avainpelaajia nousun takana. Kaiken kaikkiaan Villelle kuuluu viime kaudesta suuren suuri kiitos, Pasoja sanoo.

- Mietittiin kuitenkin, millaisia pelit Veikkausliigassa tulevat olemaan ja päädyimme Jereen ulottuvampana pelaajana. Todettiin, että liigaan tarvitaan puolustuspäähän viime vuoteen nähden lisää ulottuvuutta ja kokoa niin puolustajistoon kuin maalivahtiosastollekin.

Pasoja sanoo tienneensä mitä odottaa, kun Pyhäranta joulukuussa saapui testijaksolle.

- Etukäteen oli jo tiedossa, millainen Jere on pelaajatyyppinä: hyvä torjuja ja kookas, mutta suurikokoiseksi kuitenkin myös hyvä liikkumaan.

- Joulukuun aikana Jeren ollessa meidän mukana tuo käsitys sitten vain vahvistui.



Lisää uutisia