AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 13.1.2017

SJK isännöi Ilvestä lauantaina - "Taktiikat heti toimimaan"

SJK isännöi Ilvestä lauantaina - "Taktiikat heti toimimaan"

SJK hakee virettä Ilvestä vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantaina kaikki kolme SJK:n miesten joukkuetta pelaa kotipelin Wallsportissa.

Edustusjoukkue kohtaa harjoitusottelussa Ilveksen klo 14.15. Heti perään, klo 16:00 SJK Akatemian U20-joukkue isännöi JJK:n nuoria ja vielä illalla 19:15 Akatemian miehet kohtaavat VIFK:n.

Päähuomio lauantaina kiinnittyy tietenkin edustusjoukkueen harjoitusotteluun Ilvestä vastaan. Harjoitusottelusta huolimatta mielenkiintoa peliin riittää, sillä mukana SJK:lla on pelissä uusia kasvoja ja ensi viikolla pelataan jo ensimmäinen virallinen ottelu kaudelle 2017. Lisäksi Ilveksen riveissä pelaa peräti kuusi entistä SJK-pelaajaa.

- On tietenkin vielä pre-season menossa, mutta otamme ottelun tärkeänä harjoituksena, sillä ensi viikolla alkaa jo Suomen Cup. Tärkeää on saada heti taktiikat toimimaan, vaikka mukana on myös testipelaajia joita katsastamme tässä ottelussa, kertoo SJK:n vastuuvalmentajana lauantaina toimiva Oriol Mohedano, päävalmentaja Simo Valakarin ollessa maajoukkueen mukana leirillä Abu Dhabissa.

- Myös melko erikoinen tilanne, että Ilveksen riveissä pelaa niin monta meidän entistä pelaajaa, mutta toisaalta, juuri tässä vaiheessa harjoituskautta tämmöistä voi tapahtua, jatkaa Oriol Mohedano.

Lisää uutisia